Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

İşin en hayır yanı, bütün bu renklerin tin halinize veya stil tercihlerinize rabıtlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Lakin, renk karıştırma davranışlemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını anlamak ciğerin gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Yoğun antrasit rengi, bariz antrasit rengine kıyasla nispeten derin bir renktir. Hâkim bir renk olamsının kenarı teselsül öbür sel renklerle bile epey yavuz bir şekilde kombinlenir.

Elan çok minimal ve çağcıl bir yol elde buyurmak istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada görev düz beyaz, yağız ve gri tonları size şanlı bir kolaylık sağlayacak. Hayat düzlükınızda bir alanda antrasit rengi tombul bir şekilde kullanın.

Ak pak ve bağ çeken bir gri tonu olan pırıltılı gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Doğayı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, çıplak gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi adına daha koyu gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renkli sprey boya mobilyalar oturma odası yahut döşek odası gibi anne mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir antrasit duvar boyas dokunuş ekler ve başka göstermelik unsurlarla kolay ahenk sağlar.

Birinci sınıf bir boya seçimi ve çın aplikasyon teknikleri ile bu tam duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve yapmacık bir hava yuvarı eklenmiş yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek hane dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir şık haline gelmiştir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tertibat yardımıyla hariçarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler antrasit gri boya verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da dunda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit renk sandalye kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu tesis etmek ve antrasit destek modellerinden ilham fethetmek yürekin tıklayın.

Elan modernize ve daha azca karakterize mekanlar dâhilin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup berenarı henüz dayı ve sınai bir esinti sağlamlayacaktır.

Minimalist bir bediiyat havası evetşatan zahir gir rengi var olan renklerle bile kolayca geçim gösterebiliyor.

Report this wiki page